Ones Again MG07P 3 Mevsim Siyah WaterProof Eldiven

1.200,00

Stok kodu: MG07P Kategoriler: , ,

Açıklama

1: Elin arkası Ones’ın orijinal patentli tasarım kabuğunu benimser. Avucun dış kısmı, avucu tamamen koruyan ve sürüş güvenliğini artıran sürtünme önleyici ve düşme önleyici koruma ile donatılmıştır.

2: Ürün tasarımı özellikle mevsim geçişlerinde kullanıma uygun.

3: Ana malzeme rüzgar geçirmez ve su geçirmez kumaştan üretilmiş olup, iç kısmına soğuk geçirmez ve sıcak tutan pamuklu malzeme eklenmiştir.

4: Avuç içi silikon kaymaz malzeme ile kaplanmıştır.

5: Başparmak ve işaret parmağında dokunmatik ekran işlevi, Telefon kullanmak kolaydır. Bilek, gece sürüşünün güvenliğini artırmak için yeni bir yansıtıcı malzeme ile donatılmıştır.

ÜRÜN KULLANIMI

1. Koruma: Motosiklet eldivenleri, aşınma ve çizilmeleri önleyerek ellere koruma sağlar. Yol, hava koşulları ve diğer unsurlarla temas halindeyken yaralanma riskini azaltmaya yardımcı olurlar.

2. Güvenlik: Motosiklet eldivenleri genellikle koruyucu özelliklere sahiptir ve kazalarda veya çarpışmalarda el yaralanmalarını azaltır. Ellerdeki darbeyi ve bükülmeyi en aza indirmek için ek dolgu ve koruyucu katmanlar sağlarlar.

3. Yalıtım: Soğuk havalarda motosiklet eldivenleri, ellerin uyuşmasını ve el becerisini kaybetmesini önlemek için yalıtım sağlar. Bazı eldivenler, sürücülerin soğuk ortamlarda rahat kalmasını sağlamak için termal veya yalıtım malzemeleriyle tasarlanmıştır.

4. Konfor: Motosiklet eldivenleri sürüşler sırasında konfor ve tutuş sağlar. Genellikle kaymayı önleyici özelliklere sahiptirler ve sürücülerin kontrolleri çalıştırırken sağlam bir tutuş sağlamasını sağlarlar.

Özetle motosiklet eldivenleri elleri korumak, güvenlik, yalıtım ve konfor sağlamak amacıyla kullanılır, motosiklet sürüş güvenliğini ve konforunu arttırmayı hedefler.

Ek bilgi

BEDEN

S, M, L, XL

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Ones Again MG07P 3 Mevsim Siyah WaterProof Eldiven” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TOP