Shad Terra TR36R SAĞ Alüminyum Çanta 36 LT.

16.685,00

Stok kodu: TR36R Kategoriler: , , ,

Açıklama

TR36L yan çanta %100 Barselona’da tasarlanıp üretilmiştir. Minimum ağırlıkla maksimum güç için 1,2 mm’ye kadar azaltılmış kalınlığa izin veren bir tür alüminyum olan sertleşebilir alüminyum alaşımından yapılmış aerodinamik ve entegre bir yapısal tasarıma sahiptir. Entegre “TERRA Kilit Sistemi” kilitleme sistemini içerir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

* Entegre kilitleme sistemi ‘TERRA Kilit Sistemi’ (patent bekleniyor). Kapatma sistemi ve geri çekilebilir bir taşıma sapı içerir. Tek elle hızlı kullanım için tasarlanan bu ürün, kullanıcının bavulu saniyeler içinde açmasına, kapatmasına, çıkarmasına ve taşımasına olanak tanıyor.
* Sertleştirilmiş alüminyum alaşımından yapılmış aerodinamik ve entegre yapı.
* Yan açıklık: Büyük kapasite ve alana sahip iç içeriğe erişim için mükemmeldir ve eşyalarınızı tutmanıza, düzenli tutmanıza ve valizi açarken düşmelerini önlemenize olanak tanıyan bir iç tepsiye sahiptir. Çantanın iç kısmını olumsuz hava koşullarından koruyan kauçuk contalı çerçeve (su geçirmezlik).
* SHAD premium sürüm anahtarları ve silindiri (dahil değildir). Hırsızlık olasılığını azaltan sistemin yanı sıra toz girmesini engelleyen kapak. Sağ taraftaki çantaya dahildirler.
* SHAD 4P SİSTEMİ ile uyumludur.
* Boyut: 49,5/41,8/28,2 cm.
* Önerilen maksimum yük: 10 kg.
* %100 Barselona’da tasarlandı ve üretildi.
* İsteğe bağlı aksesuarlar: İç çanta (X0IB47), Dahili ağ (X0TR01).

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Shad Terra TR36R SAĞ Alüminyum Çanta 36 LT.” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TOP